23.5 C
مصر
16 يونيو، 2021
البوم صور

كتبت.. الصحفية… مروة عصام

كل الدعم والتأييد

للأستاذ عمرو محجوب

 رمز الصاروخ 

رقم ١٥

حزب الشعب الجمهوري عن دائره مشتول السوق…ومنيا القمح 

البرنامج الانتخابى الذي يقدمه لأهل مركز مشتول السوق ومنيا القمح

#كلمه الاستاذ عمرو محجوب لأهل دائرته

 اطمع في وجه الله عزوجل لبلدي المحبه لقلبي من الذي يوليه الله الامر التكليفي وليس التشريفي الاتي فنحن قربنا علي النهايه وهذه رساله مني لأخي أو أختي الذي يوليهم الله الأمر إذا لم يحالفني التوفيق ..،،،، نفسي أشوف بلدي فيها مبني خدمي ملك وزاره العدل ويكون مجمع محاكم بدلا من المحكمه الموجوده إيجار في عماره …نفسي أشوف بلدي بها مستشفي عام وبها بنك دم وغرفه عمليات وقسم للطوارئ وعدد كافي للحضانات ومدرسه تمريض لأبنائنا ولخدمه بلدنا بعد تخرجهم ووحده عنايه مركزه وغرف إفاقه ومستلزمات طبيه تكفي المرضي دون الشراء من الخارج ،،،،،، نفسي أشوف بلدي فيها مواقف نموزجيه لجميع البلاد وأشوف الطلاب بلا معاناه للوصول لجامعتهم ودراستهم ،،،… نفسي أشوف بلدي بها فرع للشهر العقاري بكل وحده محليه بدلأ من الشهرالعقاري الي موجود في شقه بالإيجار ،،..، نفسي أشوف في بلدي مكتب بريد بكل قريه ويكون فيه ماكينه صرف بدلأ من الذهاب للمدينه والتكدسات المتواجده ليلأ نهارأ عليها من قله الماكينات ،،.. نفسي أشوف في بلدي فرع بكل وحده محليه لبنك التنميه ،،… نفسي أشوف في بلدي طرق ترضي ربنا بدلأ من هذه الطرق المتهالكه تمامأ ….. نفسي أشوف في بلدي محطه صرف صحي لكل عزبه وكل قريه علشان الغاذ يوصل لكل أهل بلدي ونخلص بقا من مشاكل الصرف والمعاناه الي الناس شيفاها ،،،.. نفسي أشوف في بلدي أعمده إناره مثل أعمده الطرق السريعه وتخطيط علي الأسفلت ومطبات صناعيه كاوتش بدلأ من الأهرامات الموجوده حاليأ وبيقولوا عليها مطبات ,,,,, نفسي أشوف في بلدي سوق يومي وليس كل اسبوع ويقسم من الداخل باكيات يتم ايجارها من مجلس المدينه بأسعار رمزيه ويعاد هذا الإيجار للصرف علي الشارع والتجميل واعمل انتعاشه اقتصاديه ببلدي ،،،، نفسي أشوف في بلدي مشاريع للشباب والمرأه المعيله والمطلقه علي المصارف المغطاه وتستأجر أيضأ من مجلس المدينه بأسعار رمزيه ويعاد هذا العائد للصرف علي الشارع ،،،،،، نفسي أشوف في بلدي مكتب منوب للجوازات ابن بلدي يقدم استمارته فيه ويستلم جوازه منه دون السفر والمشقه والمصاريف وضياع الوقت ،،،،، نفسي أشوف في بلدي سجل مدني مطور وبه ساحه انتظار تليق بإبن بلدي ،،،،،، نفسي أشوف في بلدي مخزن للجمعيه بكل عزبه الفلاح يحصل علي طلبه من غير ما ياخد مواصله ويتنقل من عزبته للقريه او من عزبته للمدينه ،،،،، نفسي أشوف في بلدي مخابز تكفي متطلبات المواطن وميكونش في عزبه مفيهاش مخبزين وثلاثه ،،،،،، نفسي أشوف في بلدي إشاره مرور وطريق إجباري ،،،،،، نفسي أشوف في بلدي رجل مرور واقف في الشارع ينظم السير ووحده تراخيص بدلأ من السفر لبلبيس ومنيا القمح والقاهره علشان الناس ترخص سياراتها ،،،،،،نفسي أشوف في بلدي مزلقانات مطوره وإلكترونيه ،،،،، نفسي أشوف في بلدي مدارس جديده بدلأ من تكدسات الطلاب بالفصول ،،،،،، نفسي أشوف في بلدي قصر ثقافه ،،،،، نفسي أشوف في بلدي حديقه طفل ،،،، نفسي أشوف في بلدي قطارات تليق بالمواطن بدلأ من الموجوده حاليأ وأفعل تشغيل خطوط سير للمحافظات ذهاب وإياب ،،،،، نفسي أشوف في بلدي كوبري علوي بدلا من تكدثات الموقف ،،،،نفسي أشوف في بلدي مركز شباب يفرح كل شاب ويشمل كل الألعاب لكل الأعمار ،،،،،نفسي أشوف في بلدي سياره اسعاف مخصصه لكل وحده محليه ،،،، نفسي أشوف في بلدي صناديق للقمامه ،،،، نفسي أشوف في بلدي وحدات للإشاعات المختلفه ،،، نفسي أشوف في بلدي كورنيش مشتول بمسافه 8 كيلو علي حرم ترعه الإسماعيليه مثل محافظه القليوبيه أستغله قاعات أفراح ونوادي للنقابات ونوادي إجتماعيه وكافيهات وهذه المشاريع للشباب تستأجر من مجلس المدينه ويعاد هذا الإيجار للصرف علي الشارع ،،، نفسي أرجع المنطقه الصناعيه تاني لبلدي الي في البر التاني واجيب رجال أعمال وأنشئ عليها مصانع لتشغيل شباب بلدي وفتيات بلدي بدلأ من سفرهم كل يوم علي الطرق ،،،،،، نفسي أشوف في بلدي المواطن بيشرب من الحنفيه وهو مش خايف من الأمراض بدل ما بيشتري مياه الشرب بالجركن ،،،،، نفسي أشوف في بلدي فروع كتير للجمعيات الإستهلاكيه التابعه لجهاز المشروعات ،،،نفسي أشوف في بلدي كل ده وأكتر وإن شاء الله هيحصل وهتبقا مشتول الجديده بينا كلنا🇪🇬🇪🇬🇪🇬 يارب اصلح حال بلدي مع من توليه الأمر 🤲🤲

اخبار مشابهة

المعلومات مفيدة بقلم: هناء سلامه

تحيا مصر

تجريبي

تحيا مصر

كنز الأم هي ابنتها أنا وبنتي  بقلم شيماء سلامه

تحيا مصر

اترك تعليق